Tjing Tjing

Vorige programma
Volgende programma


Tjing Tjing
is een entertainmentprogramma met stevige Limburgse roots. Alles over de wereld van lifestyle, cultuur en wonen, en dat elke woensdag om 21u00 en om 23u00, en elk weekend vanaf 7u00.                           


Tjing Tjing Lifestyle

Presentatrice Annemie Ramaekers trekt elk weekend met een bekende Vlaming naar hippe plekjes, bijzondere beurzen en evenementen. Ze gaat op zoek naar de laatste modetrends en nieuws uit showbizzland. 
 

Tjing Tjing Kunst

Elke maand staat ook kunst centraal op TVL. Een bijzondere tentoonstelling, een apart kunstenaar, galeriehouder John Van Eckeren van Eastmen Gallery vertelt je wat je moet weten. 

 Herbekijk alle reportages van Tjing Tjing via ons YouTube-kanaal
 

   Tjing Tjing Beauty


Elke week neemt ex-Miss Limburg Leen Geysen (foto rechts) een uitverkoren kandidate een dag op sleeptouw om haar door een team van deskundigen onder handen te laten nemen. De kandidate vertelt waarom zij nu graag een make-over wilt.


Tjing Tjing Wonen

Wooninspiratie bij bekende en minder bekende architecten. Daar draait het om in Tjing Tjing Wonen. Bart Lens, Alfredo De Gregorio, Vittorio Simoni, Elizabet Iglesias en vele anderen werkten al mee aan onze reportages. Ook nieuw talent kreeg de kans om een project voor te stellen aan de kijkers.

Dat is dit jaar niet anders. Klassiek, modern, trendy, ecologisch of budgetvriendelijk… Alle vormen komen aan bod. Daarnaast gaat er ook aandacht naar de vastgoedmarkt.

 

Tjing Tjing Tuin

Groene vingers? Dan zit je zeker juist bij Tjing Tjing Tuin! Lente, zomer, herfst of winter, maakt niet uit. Elke Vanelderen (foto links) heeft heel wat interessante tuintips in petto. 

Elke wordt ook bijgestaan door vier experten die handige tips en tricks geven: tuinarchitect Jan Nickmans (Puur Groen), tuinman en compostmeester David Daems, natuurkenner Jos Ramaekers, en floriste Martine Mommen.


 


Kijk dus zeker naar Tjing Tjing, elke woensdag, zaterdag en zondag op TVL!