TVL-reis naar Andalusië

Reis mee naar Andalusië met TVL

Voor de 10e keer op rij organiseert TV Limburg in samenwerking met Thema Travel een onvergetelijke reis. Als bestemming kozen we voor deze feestelijke jubileumeditie het wondermooie Andalusië! We verblijven in het 4 sterren all-in hotel Riu Chiclana. Het hotel ligt aan een prachtig strand op één van de charmantste plekjes van de regio.

Geniet in oktober van een familiale sfeer, ontmoet nieuwe en oude vrienden, ga mee op uitstap of geniet van zon, zee & strand. We overgieten alles met een muzikaal sausje, toffe sfeer en Nederlandstalige begeleiding.

Winnaar TVL reis: 

Zoals het wedstrijdreglement voorziet, werd de winnaar van de kijkerswedstrijd 'Andalusië' door meester Rik Kerkstoel aangeduid.

De winnares is Sarah Schepers en werd ondertussen op de hoogte gebracht.

 

Waarom kiezen voor Andalusië?

Het zuiden van Spanje combineert cultuur én strand en is daardoor de perfecte locatie voor onze gezellige TVL-reis. Andalusië is de bakermat van de flamenco, stierengevechten en ook van de sherry en de bekende paardenrassen ‘de Andalusiër’ en ‘de Lusitano’. Maak een mooie wandeling door de uitgestrekte duinen, ontdek de prachtige Spaanse stad Sevilla en breng een bezoekje aan havenstad Cadiz of de Rots van Gibraltar. Temperaturen tussen 22 en 26 graden in oktober zorgen voor de ideale nazomer

Havenstad Cádiz is de oudste bewoonde stad in heel Europa. We nemen je mee naar de mooiste plekjes van de stad tijdens een panoramische tour. Maak een strandwandeling in La Caleta en kuier door de kleine straatjes van Barrio Populo.

Zin om met ons mee te gaan? Meereizen kan vanaf €899 per persoon. Vertrek op 30 september, 4 of 7 oktober voor een verblijf van 1 of 2 weken. Klik hier voor info en boekingen!