Media en Cultuur

Festival We R Young verhuist door regenval naar Kolonel Dusartplein in Hasselt

Morgen vindt het tienerfestival We R Young plaats in Hasselt. Door de hevige regenval van de voorbije dagen heeft de Stad Hasselt beslist om het festival te verhuizen van het Kapermolenpark naar het nabijgelegen Kolonel Dusartplein. Het programma en het tijidscheam blijven ongewijzigd.

Op dit moment werken de stadsdiensten aan de logistieke verhuis van het festival naar het Kolonel Dusartplein en wordt een aangepast mobiliteitsplan uitgewerkt. In de loop van de namiddag zullen ouders en tickethouders op de hoogte gebracht worden van alle praktische zaken zoals parkings en aangepaste kiss&ride-zones. 

Het is dit jaar de achtste editie van het tienerfestival. De organisatie wist opnieuw enkele kleppers te strikken. Van 13u30 tot 20u kunnen de jongeren onder meer uit de bol gaan op Maksim, brunzyn en Jaël Ost & Dj Magik.

Ouders zijn niet toegelaten op dit festival. Voor de vele ouders die hun kinderen komen afzetten, is er een heuse ouderopvang onder de naam We Were Young. Vlak naast de inkom van het festivalterrein zullen zij kunnen genieten van een drankje en ‘muziek uit hun tijd’.