Media en Cultuur

Marktrock Bilzen strikt Laura Tesoro, Sylver en Raymond Van Het Groenewoud

De affiche voor de vierde editie van Marktrock Bilzen is compleet. Vandaag maakte de stad en LIVE Entertainment bekend dat Laura Tesoro, Sylver en Raymond Van Het Groenewoud de line-up vervolledigen. Het Limburgse stadsfestival vindt dit jaar plaats op zaterdag 13 en zondag 14 augustus 2016 in het centrum van Bilzen.

Zaterdag 13 augustus 2016 wordt de aftrap op de Markt gegeven door Ellen Steegen (Humo's Rock Rally 2016). Een thuismatch, want Ellen is afkomstig van Bilzen. Zij wordt gevolgd door de jonge belofte Ian Thomas, onze Eurosong-trots Laura Tesoro en de comeback van Sylver. De eerste festivaldag wordt afgesloten door Pigbag Army, dé partyband van het moment met de legendarische Jan Van Eyken, Axl Peleman en Eline De Munck.

Zondag 14 augustus 2016 zijn de kids traditiegetrouw het eerst aan de beurt met een spetterend optreden van De Ketnetband, gevolgd door Jens (winnaar van The Voice Kids), Glenn Claes, Raymond van het Groenewoud en Kings of Pop, de coverband van Cocojr., sluiten Marktrock Bilzen 2016 af in stijl.

Ook de liefhebbers van house en dance worden weer op hun wenken bediend. Want voor het vierde jaar op rij wordt het C. Huysmansplein omgetoverd tot een heus dansplein met een podium vol straffe DJ's. De programmatie van dit plein is ook dit jaar in handen van de lokale feestbeesten Joris Cielen en Martijn Cuenen.

Foto: Stad Bilzen