Media en Cultuur

Absolutely Free Festival maakt 20 namen bekend

Het Absolutely Free Festival in Genk lost de eerste 20 namen. Op de affiche internationale kleppers als BEAK> en Protomartyr, maar ook opkomende bands van Belgische bodem: Mayorga en Lander & Adriaan. AFF gaat door op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus op de C-mine site in Genk.

De line-up belooft heel wat avontuurlijke (inter)nationale kleppers aangevuld met de geluiden van morgen. Hebben hun komst naar Absolutely Free Festival ’23 reeds bevestigd: internationale headliners met hun hyperoriginele sounds BEAK> en Protomartyr.

De straffe vrouwen van Porridge Radio, King Hannah en Lambrini Girls én de postpunkers van DEADLETTER en Fat Dog steken het kanaal over. Belgische parels Lander & Adriaan, Avalanche Kaito en De Nieuwe Lichting-laureaat Mayorga zullen op het podium op de site van C-Mine staan. En ook de Amerikaanse paardentemmers van Horse Lords en onze noorderburen Personal Trainer en Elephant zakken af naar Genk. Nog vers talent van eigen bodem op de affiche: Ada Oda met hun italiaanse postpunkchansons, Ão, Movulango, 30,000 Monkies, The Christian Club, Novgrod en STEVE.