Nieuws

Succesvolle beautyonderneemster stapt in het vrouwenwielrennen

Beautyonderneemster Caroline Rigo (Rigorgeous) stapt met haar natuurlijke cosmeticalijn Cent Pur Cent in het vrouwenwielrennen. De Ceuster Bonache Cycling Team van onder andere Laura Verdonschot en Ellen Vanloy dragen nu de roze truitjes met ook haar logo op. 

Ook wielrensters die door de modder ploeteren, hebben na afloop nood aan een goede gezichtsverzorging. Met die gedachte gaan Caroline Rigo en De Ceuster Bonache een samenwerking aan. "De meeste mascara's lopen uit, maar deze natuurlijke niet. Wie weet geeft hij nog een extra procentje in het nieuwe seizoen", vertelt Laura Verdonschot met een knipoog. 

Cent Pur Cent is het eerste Belgische, natuurlijke make-upmerk dat met de ploeg zijn opwachting maakt in het vrouwenwielrennen. Actieve vrouwen in de wielersport hebben nood aan een gezonde gezichtsverzorging. “Je wil niet weten wat je tijdens een moddercross allemaal naar binnen krijgt en wat er allemaal op je gezicht terechtkomt. Ze zeggen wel dat modderbadjes gezond zijn voor uw velletje, maar dat wil ook zeggen dat je je gezicht goed moet verzorgen", zegt Laura Verdonschot.