Nieuws

Trixxo wordt de grootste speler op de dienstenchequemarkt

Trixxo wordt de grootste speler op de dienstenchequemarkt. Het bedrijf neemt de dienstencheque-activiteiten van sectorgenoot Clixxs over. De overname van Clixxs, onderdeel van de Flexpoint-groep, betekent voor Trixxo een uitbreiding met 3.000 werknemers zodat het totaal op maar liefst 6.500 komt.

Trixxo en Clixxs, van origine beide Limburgse bedrijven, hebben een complementair kantorennetwerk binnen Vlaanderen. Ondanks het feit dat ze al meer dan 10 jaar steeds op enkele kilometers van elkaar ondernemen, is de verstandhouding te allen tijde uitermate goed geweest. Beide bedrijven stellen dan ook dat hun DNA niet sterk van elkaar verschilt en zien een samensmelting van de twee bedrijfsculturen en een optimalisatie van het kantorennetwerk binnen Vlaanderen als een grote stap vooruit. De uitbreiding is voor Trixxo niet alleen een versterking van hun aandeel op de Vlaamse markt, ze worden daarmee ook meteen één van de belangrijkste spelers in Wallonië.

“We begrijpen dat het nieuws van een overname voor de betrokken partijen, en dan voornamelijk de huishoudhulpen, strijk(st)ers en omkaderende bedienden, als een grote verrassing komt. Wat we de werknemers vandaag reeds kunnen beloven is een garantie naar de toekomst. Iedereen die de wil en zin heeft om zich voor ons bedrijf in te zetten kan blijven werken tot aan zijn pensioen. Omdat alles staat en valt met de kwaliteit van onze werknemers, is het onze taak een klimaat te ontwikkelen waarin ze zich 100% tevreden voelen. Zij zijn immers de Trots van Trixxo,” zegt CEO Luc Jeurissen.