Justitie

26-jarige Brecht Moens uit Sint-Truiden sinds zaterdag vermist

door Margo Ombelets

De politie verspreidt een opsporingsbericht van de 26-jarige Hasselaar Brecht Moens. Het gaat om een onrustwekkende verdwijning. De jongeman verliet vrijdagnacht een woning in de Rapertingenstraat, en werd nog gezien aan de sluis in Diepenbeek, maar sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Op vraag van het Parket van Limburg verspreidt de politie volgend opsporingsbericht: in de nacht van vrijdag 12 maart op zaterdag 13 maart 2021, omstreeks middernacht, verliet de 26-jarige Brecht Moens een woning in de Rapertingenstraat in Hasselt. Op zaterdag 13 maart 2021, omstreeks 18 uur, werd Brecht mogelijk nog gezien aan de sluis in Diepenbeek. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Brecht is 1m65 lang en struis gebouwd. Hij heeft blond haar en blauwe ogen. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een grijze trainingsbroek.

Heeft u Brecht Moens gezien of weet u waar hij verblijft, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800/30 30 0. U kan getuigen via opsporingen@police.belgium.eu.