Mobiliteit en Verkeer

Bijna de helft van gecontroleerde bestuurders geflitst bij werken in Lummen

Maandag en dinsdag hield de politie Limburg Regio Hoofdstad snelheidscontroles in de Thiewinkelstraat in Lummen. 320 van de 601 gecontroleerde bestuurders hielden zich aan de snelheid. 281 bestuurders reden er dus te snel.

De controles werden gehouden naar aanleiding van de wegwerkzaamheden die er momenteel uitgevoerd worden. De maximum toegelaten snelheid in de Thiewinkelstraat is tijdens de werken van 70 km per uur teruggebracht naar 50 km per uur. De maximum toegelaten snelheid werd verlaagd voor de veiligheid van de aanwezige werkmensen.

De politie Limburg Regio Hoofdstad hield op deze locatie afgelopen maandag en dinsdag snelheidscontroles. In het totaal passeerden 601 voertuigen onze flitswagen. 320 van de 601 gecontroleerde bestuurders hielden zich aan de maximum toegelaten snelheid. De wegwerkzaamheden zullen tijdens de zomermaanden nog voortduren. De politie Limburg Regio Hoofdstad zal tijdens deze periode op regelmatige basis snelheidscontroles uitvoeren in de omgeving van deze wegenwerken.