TVL reis naar Tenerife

TVL neemt je mee naar Tenerife 

 

TV Limburg en Thema Travel hebben besloten om de TVL reis van 2020 uit te stellen tot 19 april 2021. We begrijpen immers dat niet alle reizigers zich comfortabel voelen om dit najaar op reis te gaan. "Samen uit, samen thuis" is het motto, dus straks allemaal samen weer zorgeloos op reis. Behalve de datum verandert er helemaal niets aan de reis. Het hotel, de begeleiding, de sfeer, de gezelligheid, de geplande optredens met Marc Stans en zanger Sergio, ... alles blijft volgend jaar bij het oude.

Voor de 12de keer op rij organiseert TV Limburg in samenwerking met Thema Travel een onvergetelijke reis. Als bestemming kozen we voor het wondermooie Tenerife! We verblijven in het 4 sterren all-in hotel Sunlight Bahia Principe - Costa Adeje. Het hotel ligt aan een prachtig strand op één van de charmantste plekjes van de regio.

Geniet in april 2021 van een familiale sfeer, ontmoet nieuwe en oude vrienden, ga mee op uitstap of geniet van zon, zee & strand. We overgieten alles met een muzikaal sausje, toffe sfeer en Nederlandstalige TVL begeleiding.

 

 

Waarom kiezen voor Tenerife, het mooiste en grootste Canarische eiland?

Samen met TV Limburg op reis gaan is altijd een unieke belevenis. Oprechte Limburgse gezelligheid, volop ambiance, ontspannen in de zon en spetterende optredens. De 12de TVL reis gaat naar Tenerife, het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Op dit veelzijdige eiland komen zowel zonaanbidders als natuurliefhebbers helemaal aan hun trekken. Ontspan op een van de lavazwarte stranden of wandel door het vulkanische maanlandschap en bewonder de Pico del Teide. Door het aangename klimaat is Tenerife de ideale plaats om in het voorjaar van de zon te genieten.

Tijdens deze vakantie vertoeven we in het kleurrijk ‘all-in’ resort Bahia Principe Sunlight Costa Adeje (****), dat op wandelafstand ligt van een zand- en kiezelstrand. Daarnaast kan je dankzij een gratis shuttleservice van het hotel eenvoudig naar Playa de las Americas. Ook het resort zelf, dat opgedeeld is in twee delen, geeft je adembenemende uitzichten op het strand en het nabijgelegen eilandje La Gomera. Je kan er wandelen in een van de vele mooie tuinen, de kleurrijke voorgevel van het Canarisch dorpje bewonderen of zwemmen in een van de vele landschapszwembaden.  

Zin om met ons mee te gaan? Meereizen kan vanaf €999 per persoon. Vertrek op 19 april 2021 voor een verblijf van 1 week, 10 dagen of 2 weken. Klik hier voor info en boekingen of bel naar Thema Travel op 078/15 27 07!