TVL Wintervertellingen

Na het succes van de TVL Zomervertellingen zijn we terug met
een derde editie van de TVL Wintervertellingen!

Dit jaar schotelen we je 3 hilarische Vertellers voor op prachtige locaties in Heusden-Zolder, Hasselt en Borgloon. Kleed je lekker warm aan en geniet van een gezellige avond met familie en vrienden. Toegang is gratis en Brouwerij Martens trakteert op een heerlijke Sezoens! Kom met je stoeltje vanaf 19u naar de locatie. De Vertelling start telkens stipt om 20u. Hieronder vind je onze agenda terug.

 

Alex Agnew in Heusden - Zolder

Woensdag 12 december

Buitenlocatie: Marktplein

Binnenlocatie: ZLDR LuchtfabriekOp 30+1/5 en 1/6/2019 gaat Alex Agnew opnieuw naar het Sportpaleis in Antwerpen. Om die show ineen te steken, speelt hij eerst enkele try-outs. Het genderdebat, feminisme, #metoo, cultuurrelativisme, neuspeuteren, Tarzan, Zwerkbal… Benieuwd wat Alex Agnew over deze en nog tal van andere onderwerpen te vertellen heeft?Kom dan naar de TVL wintervertelling op woensdag 12 december.

 

Thomas Smith in Hasselt (Stevoort)

Woensdag 19 december

Buitenlocatie: Solidariteitsplein

Binnenlocatie: Zaal Steborg 

Thomas Smith brengt zijn 5de show ‘STRAK’. In STRAK legt Smith de nadruk op veel materiaal en strak vertelde anekdotes. Waar hij in zijn vorige shows erop los improviseerde, gaat hij nu op zoek naar het perfecte repertoire… tenzij hij even wordt afgeleid natuurlijk!

 

Gunter Lamoot in Borgloon

Woensdag 26 december

Locatie: De Stroopfabriek