Media en Cultuur

AFF voegt Wire, Bed Rugs en I Will, I Swear toe aan line-up

Op 7 & 8 augustus 2015 vindt Absolutely Free Festival plaats op de vertrouwde site van C-mine in Genk. Het gratis toegankelijke festival blijft voluit mikken op verrassing en voegt vandaag enkele zeer fijne namen toe aan de affiche.

Met Wire wist het festival een legendarische Britse band te strikken. Hoewel Wire eigenhandig de 'post-punk' uitvond weigert de band achterom te kijken. Op AFF komt Wire zijn zopas verschenen titelloze album voorstellen.

In de categorie 'Die ken ik van de radio!' vindt u Bed Rugs, I will, I swear en Amongster. Met een psychedelisch tweede album is Bed Rugs zonder twijfel een van dé Belgische bands van het voorjaar. I Will, I Swear en Amongster wonnen dan weer allebei Stubru's Nieuwe Lichting. 

Te ontdekken talent komt er in de vorm van het Gentse Onmens (ex-Kapitan Korsakov) en Lohaus, Limburgse Limbomania-helden Piquet en Benefactors en de Waalse splinterbom La jungle.

Eerder werden Iceage (dk), Double Veterans en Run Run Run al aangekondigd. Meer namen, waaronder drie headliners, volgen binnenkort!