Media en Cultuur

Dit zijn de Limburgse releases en locaties voor Record Store Day

door Bart Husson

De muziekliefhebbers hebbben 16 april met stip aangeduid in hun agenda. Dan is het Record Store Day en brengen wereldwijd artiesten muziek uit, exclusief voor verkoop in de onafhankelijke platenzaken. Ook in Limburg wordt Record Store Day gevierd. Wij lijsten voor jullie de Limburgse artiesten op die met exclusief materiaal op de proppen komen én voegen er in een ruk de locaties aan toe waar je in onze provincie terecht kan om Record Store Day te vieren.

LIMBURGSE RELEASES:

7" Mauro Pawlowski/Cocaine Piss
7" Benefactors: Wish You Knew Better
12" Black Heart Rebellion/Kiss The Anus Of A Black Cat: For Julia/Cornflower
LP 30.000 Monkies: I Ate Myself To Grow Twice As Big

Op Record Store Day komen ook de twee albums 'Love is Okay' en 'Boogie-Children-R-Us' van Evil Superstars uit op vinyl.

LIMBURGSE LOCATIES

- Pick Up in Heusden-Zolder: Zaterdag vanaf 10u: Instore concerten en signeersessies van Mauro Pawlowski, Cocaine Piss, The Sore Losers, Whispering Sons, Benefactors en Glen Claes. Voor een tijdschema en de laatste info kan je terecht op de facebookpagina van CD & Vinylshop Pick Up.

- George and the Bear in Genk: Muzikaal ontbijt op zaterdag en zondag. Zaterdagnamiddag deejaysessies van Lady Lite en Alienna. Op zondag deejayset van Kiani and his Legion. Instore concerten van Benefactors en InTrees. Voor een tijdschema kan je terecht op de facebookpagina van George and the Bear. 

- Gigaswing Hasselt: Instore concerten van Mad About Mountains en Dirty Hips. Er volgen nog extra namen.

 

Bekijk hier de reportages over Record Store Day: