Media en Cultuur

Eerste namen van Rock Herk bekend: onder andere dEUS, Amenra en Whispering Sons

door Margo Ombelets

Rock Herk maakt de eerste namen bekend. Voor het hoofdpodium pakt de organisatie uit met een reeks namen van formaat, waaronder Belgische trots dEUS plays the ideal crash, Digitalism (live), Band of Skulls en Dead Man Ray.

Maar ook aanstormend jong talent krijgt een plaats op de main stage. Dit jaar zijn dat Tessa Dixson en Mooneye, beide winnaars van de Nieuwe Lichting 2019 van Studio Brussel en Boi Wonder. Het tweede podium, de Club, biedt plaats aan het hardere werk. Ook hier pakt de organisatie uit met een eerste lading stevige headliners in de vorm van het punkduo Sleaford Mods uit het Verenigd Koninkrijk en nog veel meer Belgisch geweld van Amenra, Whispering Sons, Gruppo di Pawlowski, Slow Crush en Crackups.

Het derde podium van Rock Herk, de Street, krijgt deze editie alvast bezoek van dirk.. De dj-acts voor het vierde podium, Dansbaar, volgen binnen enkele weken samen met nog meer namen voor de andere podia.

Ook dit jaar groepstickets
Na het succes van vorig jaar pakt Rock Herk opnieuw uit met een groepsticket. Wanneer je vier combitickets koopt, ontvang je een vijfde combiticket volledig gratis (ter waarde van 52 euro). Rock Herk vindt plaats op 12 en 13 juli 2019 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad.