Sport

Hans van Alphen zoekt lopers voor het goede doel

42 kilometer en 195 meter, dat is de exacte afstand die Hans van Alphen op 5 november 2017 zal afleggen tijdens de marathon van New York. Met die prestatie hoopt hij meteen ook zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de vzw Mediclowns.

Onder het motto Run2Smile organiseert de vzw Mediclowns al voor de derde keer een sponsortocht tijdens de befaamde marathon van New York. De vzw bemachtigde een reeks gegeerde startplaatsen voor de marathon en is op zoek naar een team gemotiveerde lopers om er 42 kilometer lang het beste van zichzelf te geven voor het goede doel. Peter van de actie is dit jaar meerkamper Hans van Alphen, die met trots de kleuren van de Mediclowns zal verdedigen in New York.

"Marathon lopen is ook nieuw voor mij"

“Als topsporter zijn je doelstellingen heel duidelijk. Maar nu ik gestopt ben met topsport, mede door de aanslepende blessure, vind ik het moeilijker om sportieve doelen te stellen. De vraag om voor de Mediclows de kar te trekken vond ik dan ook ideaal: me inzetten voor een goed doel terwijl ik zelf een sportief doel kan nastreven! Een marathon lopen is voor mij, als explosieve sporter, buiten mijn comfortzone. Maar net dat maakt de uitdaging de moeite waard,” zegt een enthousiaste Hans van Alphen.

Inschrijven voor 14/12

Hans van Alphen is op zoek naar versterking! Ben je een fervente loper en heb je de New York City Marathon op je bucket list staan? Dan is Run2Smile jouw kans om een startnummer te bemachtigen, in ruil voor een sponsorbedrag. Of ben je op zoek naar een sportieve uitdaging met een inhoudelijke meerwaarde? Stoom jezelf dan klaar voor een fantastische ervaring, en laat je sponsoren ten voordele van het goede doel. Aarzel niet en schrijf in voor 14 december! Info voor geïnteresseerde deelnemers: www.run2smile.be