Justitie

Vier mannen betrapt op openbare zedenschennis in Diepenbeeks bos aan E313

door Margo Ombelets

De politie heeft deze week meerdere personen betrapt op openbare zedenschennis in het Diepenbeekse bos aan de parking aan de E313. Naar aanleiding van meldingen van overlast en onzedig gedrag, controleert de politie Limburg Regio Hoofdstad intensief op de parking.

De politie heeft deze week verschillende processen-verbaal opgesteld voor openbare zedenschennis. Zondagavond voerde de politie Limburg Regio Hoofdstad een anonieme controle uit op de parking aan de E313 in Diepenbeek. Tijdens deze controle worden er twee mannen op heterdaad betrapt tijdens het stellen van seksuele handelingen. Een 38-jarige man uit Genk en een 29-jarige man uit Houthalen-Helchteren moeten later in de politiezone van hun woonplaats een verklaring afleggen. Tegen beide personen wordt een proces-verbaal voor het schenden van de openbare zeden opgesteld.

Afgelopen nacht worden er opnieuw twee mannen verrast door een politieploeg op de parking van de E313 in Diepenbeek. Tegen beide mannen, een 31-jarige uit Genk en een 37-jarige uit Hasselt, wordt een proces-verbaal voor openbare zedenschennis opgesteld. Ook zij krijgen een uitnodiging opgestuurd om op een later moment een verklaring af te leggen in de politiezone van hun woonplaats. De politie Limburg Regio Hoofdstad zal op regelmatige basis controles blijven uitvoeren.