Nieuws

Zwaar ongeval na roekeloos inhaalmanoeuvre in Bocholt

Op de Kaulillerweg in Bocholt heeft deze ochtend een zwaar verkeersongeval plaatsgevonden. Twee wagens botsten frontaal nadat een bestuurder een inhaalmanoeuvre uitvoerde. Een 38-jarige vrouw uit Bocholt raakte hierbij levensgevaarlijk gewond.

Het ongeval gebeurde rond 9u45. Volgens getuigen was een automobilist in de richting van het centrum van Kaulille een hele rij voertuigen aan het inhalen. De bestuurder kon niet meer op tijd uitwijken en botste frontaal op zijn tegenligger. Twee andere wagens die ook richting het centrum reden, werden daarbij geraakt.

Levensgevaarlijk gewond

In de wagen die van Kaulille richting Bocholt reed zaten een 38-jarige vrouw en haar 14-jarige dochter uit Bocholt. De moeder moest door de brandweer uit het wrak bevrijd worden en werd in levensgevaar afgevoerd naar het ziekenhuis. Haar 14-jarige dochter en de andere bestuurder, een 28-jarige man uit Peer, raakten ook gewond. De inzittenden uit de twee andere wagens bleven ongedeerd.

Een verkeersdeskundige kwam ter plaatse om de omstandigheden te onderzoeken. De Kaulillerweg werd in beide richtingen afgesloten en de nodige omleidingen werden voorzien.

Later volgt meer in het TVL Nieuws.