Nagerecht
Pavlova met rood fruit
Pavlova met rood fruit (Geschikt om te maken met kinderen)
Benodigdheden voor 4 personen
- Rood fruit naar keuze (aardbei, framboos, rode bes, rode kruisbes, … )
- Biscuit mix
- Banketbakkersroom mix
- Melk
- Eieren
- Eiwitten
- Suiker
- Water
Bereidingswijze
- De handleiding op de mixen volgen
- De biscuit afbakken in een voorverwarmde oven van 180 °C gedurende een twintigtal minuten en laten afkoelen op een rooster of bord
- De banketbakkersroom dopmixen met de melk en in de frigo plaatsen tot gebruik
- De suikerwatermengeling op het vuur plaatsen en de eiwitten opkloppen met de overige suiker
- Van zodra de mengeling op het vuur 114 °C heeft bereikt aan de opgeklopte eiwitten toevoegen en laten afkoelen
- Het fruit snijden en aan de kant zetten
-Het bordje dresseren en afwerken met de merengue .