Nagerecht

Pavlova met rood fruit

Pavlova met rood fruit (Geschikt om te maken met kinderen)

Benodigdheden voor 4 personen

  • Rood fruit naar keuze (aardbei, framboos, rode bes, rode kruisbes, … )
  • Biscuit mix
  • Banketbakkersroom mix
  • Melk
  • Eieren
  • Eiwitten
  • Suiker
  • Water

Bereidingswijze

- De handleiding op de mixen volgen
- De biscuit afbakken in een voorverwarmde oven van 180 °C gedurende een twintigtal minuten en laten afkoelen op een rooster of bord
- De banketbakkersroom dopmixen met de melk en in de frigo plaatsen tot gebruik
- De suikerwatermengeling op het vuur plaatsen en de eiwitten opkloppen met de overige suiker 
- Van zodra de mengeling op het vuur 114 °C heeft bereikt aan de opgeklopte eiwitten toevoegen en laten afkoelen
- Het fruit snijden en aan de kant zetten
-Het bordje dresseren en afwerken met de merengue .