Hoofdgerecht

Runderrib - roodlof - radijs - shiso

Runderrib - roodlof - radijs - shiso

Benodigheden voor 4 personen :

800 g runderribben
4 pijltjes roodlof
Frambozen azijn
1 liter Demiglace
Tijm , rozemarijn , salie , look
Radijzen mengeling
Olijfolie
Paarse Shiso
Gepekelde sjalot
Eikenblad sla
Hoeveboter

Bereidingswijze :

De runderribben kruiden en in een ovenschaal plaatsen , de kruiden toevoegen en de demi glace . Het geheel inpakken in aluminiumfolie en gedurende anderhalf uur garen in een oven van 125°C . De roodlof opkuisen en in de frigo bewaren , de radijsjes snijden in gewenste vormen en verfrissen in ijswater . De shiso knippen en in de frigo bewaren . De ribben nog 15 minuten korsten op 200°C . Intussen tijd kunnen we de salade dresseren en afwerken , de ribben serveren in de oven schaal zodat we de jus kunnen gebruiken als dressing.