Justitie

Politie LRH vindt 240 XTC-pillen en andere drugs in woning 33-jarige Diepenbekenaar

door Margo Ombelets

Politie Limburg Regio Hoofdstad heeft deze week een vermeende drugsdealer onderschept. Een doorzoeking van zijn voertuig en woonst leverde onder andere een som geld, 450 gram cannabis, 240 XTC-tabletten en 240 gram speed op. De man werd aangehouden.

Afgelopen maandag kon de politie Limburg Regio Hoofdstad na verder onderzoek een vermeende drugsdealer onderscheppen. Zijn voertuig werd doorzocht en leverde 20 milliliter GHB en 1 gram cocaïne op. Hierna werd beslist om een huiszoeking uit te voeren in zijn woning in Diepenbeek. Tijdens deze zoeking werden er 240 XTC-tabletten, 450 gram cannabis, 240 gram speed, 40 milliliter GHB , 40 gram MDMA, 35 gram hasj en 15 gram cocaïne gevonden. Daarnaast werden er ook een som geld en items om drugs te produceren, aangetroffen.

De verdachte, een 33-jarige man woonachtig in Diepenbeek, werd mee naar het politiekantoor genomen voor verhoor. Hierna werd beslist om hem voor te leiden bij een onderzoeksrechter in Hasselt. Deze besliste om hem aan te houden.