Nieuws

Racing Genk speelt 0-0 gelijk in Tsjechië, Pozuelo toegezongen bij invalbeurt



Racing Genk begon de wedstrijd met Fiolic als vervanger voor Alejandro Pozuelo. Daardoor kreeg Leandro Trossard de aanvoerdersband. En die vulde die rol prima in in de eerste helft. De beste kans was ook voor de kleine flankaanvaller. Maar zijn schot likte de paal. 0-0 was de ruststand.

Na de pauze kwam Slavia Praag een paar keer dreigen maar de beste kansen waren opnieuw voor Racing Genk. De ingevallen Pozuelo zorgde voor meer schwung en zette meermaals een ploegmaat op weg naar de openingstreffer. Eerst kwam Casper De Norre alleen voor Kolar maar hij kon niet scoren. Ook Samatta kreeg een goeie mogelijkheid maar de Tsjechische doelman stond opnieuw in de weg.

In het slotkwartier werd de thuisploeg sterker en dat leverde enkele kansen op. De beste werd door Van Buren naast geschoven. Het bleef 0-0 waardoor alles wordt beslist in de return volgende week in de Luminus Arena.

De ingevallen Pozuelo werd zowel bij z’n invalbeurt als na de wedstrijd luidkeels bezongen door de meegereisde Genk-supporters.