Nieuws

TVL Nieuws, 12 januari 2021

embed

- Waar moet u zich binnenkort aanbieden voor een vaccin tegen het coronavirus? Wij kunnen u al vijf locaties geven waar 300.000 Limburgers terecht kunnen. De 16 of 17 Limburgse vaccinatiecentra moeten op 15 februari klaar zijn zodat er vanaf 1 maart gestart kan worden met de massale vaccinatie.


- De coronacijfers in Limburg zijn voor het eerst in twee weken weer gestegen. Het gaat om een stijging van elf procent. Volgens de experten zien we nog steeds het effect van de teruggekeerde reizigers.


- Het parket en de politiezone Carma zijn op zoek naar een gewapende man die een apotheek in Houthalen overviel en twee medewerksters bedreigde en knevelde.


- De Limburgse schapenhouder Johan Schouteden komt regelmatig oog in oog te staan met de wolf. Hij is naar eigen zeggen niet tegen de wolf, maar eist samen met andere schapenhouders meer steun van de overheid om z'n dieren tegen de wolf te kunnen beschermen.


- En het aantal Limburgse vacatures in de logistieke sector stijgt fors, maar ze geraken niet ingevuld. Zo heeft het Genkse transportbedrijf H. Essers momenteel 100 openstaande vacatures.