Nieuws

TVL Nieuws, 27 november 2019

embed

-Burgemeester Marino Keulen zegt dat de grensregio het Palermo aan de Maas is geworden. We moeten de criminaliteit aanpakken, want de geloofwaardigheid van onze staat is in het gedrang. Keulen legt de eis voor meer speurders bij de gerechtelijke politie in Limburg op de federale regeringstafel, na de ontdekking van een illegale sigarettenfabriek in Lanaken.  


-Genk moet fors besparen. 90 personeelsleden worden niet vervangen. Er komen geen naakte ontslagen, maar de belastingen en de afvalfactuur worden verhoogd. 


- De verkeersproblemen in Hasselt hebben zich verplaatst van Kuringen naar Kiewit. Een delegatie van inwoners overhandigt een lijvige lijst met handtekeningen aan het stadsbestuur.  


- Racing Genk gaat vanavond op zoek naar de eerste zege ooit in de Champions League. Het krijgt Salzburg op bezoek. We gaan live naar de Luminus Arena met Niels Christiaens en voorzitter Peter Croonen.


- En kinderen tussen 8 en 14 krijgen massage als relaxatietherapie in Tessenderlo. Ze hebben nood aan aanrakingen en contact.