Nieuws

TVL Nieuws, 7 december 2023

embed

- De rechtbank van Tongeren veroordeelt twee Nederlandse broers tot ieder 11 jaar cel en een schadevergoeding van 15.000 euro voor een bijzonder gewelddadige homejacking in Bocholt. Daarbij werd een bejaard koppel zwaar gemarteld.


- Meer dan honderd schepen worden nu al vier dagen gegijzeld op het Albertkanaal. Voor schippers en werkgevers loopt de schade nu al in de miljoenen.


- Wij Limburgers moeten onze problemen zelf oplossen en ons niet door Vlaanderen laten dicteren. Dat zegt gouverneur Jos Lantmeeters in een gesprek met TV Limburg in de aanloop naar de verkiezingen.


- Racing Genk incasseert de zoveelste mokerslag op korte tijd. Tweedeklasser Oostende, dat op de rand van het faillissement staat, knikkert Genk zonder pardon uit de beker. Ook STVV doet niet meer mee voor de beker na een nederlaag tegen AA Gent.


- En ook Sint-Truiden profileert zich als een toeristische bestemming voor mensen die graag een kerstmarkt bezoeken. Vanaf morgen kan je er schaatsen in de Minderbroederskerk en dat is uniek in heel het land.