Ossobucco met groene asperges
Deze week gaat Laurens aan de slag met een lekker stukje vlees voor zijn Ossobucco.
Dit gerecht wordt aangevuld met een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens: Chianti Classico 2018 - Podere le Cinciole
Deze week gaat Laurens aan de slag met een lekker stukje vlees voor zijn Ossobucco.
Dit gerecht wordt aangevuld met een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens: Chianti Classico 2018 - Podere le Cinciole
 Toevoegen aan startscherm
Deze website heeft een app. Voeg deze toe aan je startscherm om hem te installeren.
1) Druk op de deelknop
2) Druk op 'Zet op beginscherm'
 Wij gebruiken dus enerzijds onze eigen cookies en anderzijds cookies van zorgvuldig geselecteerde partners met wie we samenwerken.
Kijk dan in onze uitgebreide Cookieverklaring » en ons Privacybeleid » .
We hebben je toestemming nodig om dit formulier te versturen.
We hebben je toestemming nodig.
Het vakje is alvast aangevinkt. Je hoeft enkel je voorkeuren opnieuw op te slaan.