Laurens snykers

  • Kreeft - boekweitpasta

    Kreeft - boekweitpasta

  • Pompenrisotto - ossenstaart - champignons

    Pompenrisotto - ossenstaart - champignons

  • 38 miljoen voor promotie Vlaams culinair erfgoed: dit zijn typisch Limburgse gerechten volgens onze chef

    38 miljoen voor promotie Vlaams culinair erfgoed: dit zijn typisch Limburgse gerechten volgens onze chef

  • Hamburger met sjalot, spek en ei

    Hamburger met sjalot, spek en ei

  • Kabeljauw in beurre blanc en asperges

    Kabeljauw in beurre blanc en asperges

  • Runds met aardappeltjes, witloof en picklesjus.

    Runds met aardappeltjes, witloof en picklesjus.

  • Gebrande bloemkool met daslookpesto en Hollandaisesaus

    Gebrande bloemkool met daslookpesto en Hollandaisesaus

  • Ossobucco met groene asperges

    Ossobucco met groene asperges

  • Kip - prei - raap - selder - spruit - couscous

    Kip - prei - raap - selder - spruit - couscous

  • Pastinaaksoep op aziatische wijze met mosselen en coquilles

    Pastinaaksoep op aziatische wijze met mosselen en coquilles

  • Kalfsgehakt - witloof - roodlof - puree

    Kalfsgehakt - witloof - roodlof - puree

  • Forel - rammenas - waterkers - red meat radijs

    Forel - rammenas - waterkers - red meat radijs

  • Kalfsentrecote - aardpeer - champignonmix - aardappel

    Kalfsentrecote - aardpeer - champignonmix - aardappel

  • Restaurants kampen steeds vaker met no-shows: tot 18 op één avond in restaurant Leeuw

    Restaurants kampen steeds vaker met no-shows: tot 18 op één avond in restaurant Leeuw

  • Koken met restjes: pasta met runds en tomaten

    Koken met restjes: pasta met runds en tomaten

  • Kalfslapjes met kaas

    Kalfslapjes met kaas

  • Slaatje met gestoomde vis en tapenade

    Slaatje met gestoomde vis en tapenade

  • Asperges met hoeve ei, bieslok, spinazie en morilles

    Asperges met hoeve ei, bieslok, spinazie en morilles

  • Zeewolf met Chinese kool, courgette, linzen en garnalen

    Zeewolf met Chinese kool, courgette, linzen en garnalen

  • Versoepelingen: Hasselts restaurant Leeuw opent voor het eerst

    Versoepelingen: Hasselts restaurant Leeuw opent voor het eerst

Cookies

We onderscheiden volgende types cookies, naargelang hun doeleinden:

  • Essentiële/ Strikt noodzakelijke cookies:

    Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen. Ze worden meestal alleen ingesteld als reactie op acties die door u zijn gesteld, zoals het instellen van uw privacy voorkeuren, inloggen of het invullen van formulieren. Ze zijn noodzakelijk voor een goede communicatie en ze vergemakkelijken het navigeren (bijvoorbeeld naar een vorige pagina terugkeren, etc.).
  • Niet-essentiële cookies:

    Deze cookies zijn op zich niet noodzakelijk om de website te laten functioneren, maar ze helpen ons wel een verbeterde en gepersonaliseerde website aan te bieden.
    • » Functionele cookies:

      Deze cookies stellen de website in staat om verbeterde functionaliteit en personalisatie te bieden. Ze kunnen worden ingesteld door ons of door externe providers wiens diensten we hebben toegevoegd aan onze pagina's.
    • » Analytische cookies:

      Met deze cookies kunnen we bezoeken en traffic bijhouden, zodat we de prestaties van onze website kunnen meten en verbeteren. Ze helpen ons te weten welke pagina's het meest en het minst populair zijn en hoe bezoekers zich door de website verplaatsen.
    • » Targeting / advertising cookies:

      Deze cookies kunnen door onze advertentiepartners via onze website worden ingesteld. Ze kunnen door die bedrijven worden gebruikt om een profiel van uw interesses samen te stellen en u relevante advertenties op andere sites te laten zien.

Wij gebruiken dus enerzijds onze eigen cookies en anderzijds cookies van zorgvuldig geselecteerde partners met wie we samenwerken.


Nog meer weten?

Kijk dan in onze uitgebreide Cookieverklaring en ons Privacybeleid .

Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te bewaren, statistieken te verzamelen en advertenties te personaliseren. Als je op de knop "Alles toelaten" klikt, geef je ons toestemming om alle cookietypes te gebruiken.

Wil je meer gedetailleerde informatie of je eigen voorkeur kunnen instellen, gebruik dan de knop "Aanpassen".
Cookie image