Pajtim Bajrami van Otoro in Hasselt is hoogste nieuwkomer in Gault&Millau gids

Pajtim Bajrami van Otoro in Hasselt is hoogste nieuwkomer in Gault&Millau gids

Pajtim Bajrami van Otoro in Hasselt is hoogste nieuwkomer in Gault&Millau gids

Chefkok Pajtim Bajrami van restaurant Otoro in Hasselt is vanmiddag verkozen tot beste nieuwkomer in Vlaanderen bij de voorstelling van de gids van Gault&Millau. Begin dit jaar greep de chefkok nog naast een Michelin-ster, maar nu valt hij dus wel in de prijzen met een score van 15,5 op 20. Ook andere Limburgse restaurants vielen in de prijzen, waaronder Innesto en De Poorterij uit Dilsen-Stokkem.

Bekijk meer nieuws over:

Gerelateerd nieuws

  • Pukkelpop: Deze artiesten willen jullie ooit nog op het festival zien

    Pukkelpop: Deze artiesten willen jullie ooit nog op het festival zien

  • 40 jaar Pukkelpop: dit zijn jullie beste herinneringen

    40 jaar Pukkelpop: dit zijn jullie beste herinneringen

  • PKP25: Goldband verrast bij Atomic Orchestra

    PKP25: Goldband verrast bij Atomic Orchestra

  • Korneel uit Balen zoekt nog een slaapplek op Pukkelpop

    Korneel uit Balen zoekt nog een slaapplek op Pukkelpop

  • PKP Wishes: Korneel mag idool DIKKE interviewen voor TVL

    PKP Wishes: Korneel mag idool DIKKE interviewen voor TVL

Cookies

We onderscheiden volgende types cookies, naargelang hun doeleinden:

  • Essentiële / strikt noodzakelijke cookies:

    Deze cookies zijn nodig voor het functioneren van de website en kunnen niet worden uitgeschakeld. Ze worden meestal geplaatst als reactie op jouw acties, zoals het instellen van privacyvoorkeuren, inloggen of het invullen van formulieren. Zonder deze cookies is een goede communicatie en navigatie niet mogelijk.
  • Niet-essentiële cookies:

    Deze cookies zijn op zich niet noodzakelijk om de website te laten functioneren, maar ze helpen ons wel een verbeterde en gepersonaliseerde website aan te bieden.
    Hieronder vallen:
    • » Functionele cookies:

      Deze cookies stellen de website in staat om verbeterde functionaliteit en personalisatie te bieden (bijvoorbeeld het beveiligen van formulieren met behulp van captcha's of het weergeven van externe video’s). Ze kunnen door ons of door externe partners ingesteld worden wiens diensten we hebben toegevoegd aan onze pagina's.
    • » Analytische cookies:

      Met deze cookies houden we websitebezoeken en verkeer bij, zodat we inzicht krijgen in hoe onze website presteert en waar we kunnen verbeteren. Ze helpen ons te zien welke pagina's populair zijn en hoe bezoekers zich door de website bewegen.

Wij gebruiken dus enerzijds onze eigen cookies en anderzijds cookies van zorgvuldig geselecteerde partners met wie we samenwerken.


Nog meer weten?

Kijk dan in onze uitgebreide Cookieverklaring » en ons Privacybeleid » .

We hebben je toestemming nodig om dit formulier te versturen.

We hebben je toestemming nodig.

Het vakje is alvast aangevinkt. Je hoeft enkel je voorkeuren opnieuw op te slaan.

Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te bewaren, statistieken te verzamelen en advertenties te personaliseren. Als je op de knop "Alles toelaten" klikt, geef je ons toestemming om alle cookietypes te gebruiken.

Wil je meer gedetailleerde informatie of je eigen voorkeur kunnen instellen, gebruik dan de knop "Aanpassen".
Cookie image