Nieuws

TVL Nieuws, 26 november 2020

embed

- Wie denkt dat de coronacrisis binnenkort voorbij is omdat er positief nieuws is over vaccins, komt bedrogen uit. Het toedienen van zo'n vaccin is een werk van lange adem. 2021 wordt geen coronavrij jaar. Dat zegt Vlaams minister van volksgezondheid Wouter Beke in een gesprek met TV Limburg.


- Het covid-virus spaart niemand. Jong en oud, iedereen kan doodziek worden en ook sterven van corona. Dat blijkt nog maar eens uit het vierde deel van de TVL-reeks tweede adem. Vandaag spreken we met de zwaarst getroffen covid-patiënten.


- Hogeschool PXL moedigt haar studenten aan om vakantiewerk te doen in supermarkten. Door de uitzonderlijke drukte in de eindejaarsperiode komen ze daar handen te kort.


- De politie is op zoek naar de verkrachters van een 19-jarig meisje in Hasselt. De jonge vrouw werd het slachtoffer van een erg brutale aanranding na een bezoek aan discotheek Versuz.


- En in het volleybal gaan zowel Maaseik als Achel naar de halve bekerfinales. TV Limburg zendt zaterdagavond de derby tussen Maaseik en Achel live uit op televisie.