Human Interest

Koppel wil personeel zorgsector bedanken: "Iedereen gratis naar sauna"

Uit dankbaarheid voor de professionele zorgen in het Hasseltse Jessa-ziekenhuis bij de geboorte van hun dochtertje, willen de eigenaars van Sauna Phoenix iets terugdoen voor de zorgsector. Alle personeelsleden uit de zorgsector (en dat zijn er zo'n 400.000) krijgen gratis toegang tot het saunacomplex tussen 1 juli en 31 augustus 2016.

Joury Bamps en partner willen hiermee hun oprechte dankbaarheid uitdrukken naar het zorgpersoneel: “Elke dag opnieuw klaarstaan met raad en daad en een zorgende hand, dat verdient een dikke pluim” zeggen ze. om alle beroepen gelinkt aan de zorg, van onderhoudspersoneel tot administratief en medisch personeel uit te nodigen in hun saunacomplex tussen 1 juli en 31 augustus 2016.

“We kunnen hierdoor de rollen dan eens omdraaien en hén in de watten leggen” verklaart Joury Bamps verder. “En er mag best wel meer waardering zijn voor mensen die onder hoge druk en in onderbemande arbeidsomstandigheden moeten werken en dan nog met veel warmte en optimisme het beste van zichzelf geven. Vandaar ons initiatief, het is echt met heel veel liefde gedaan.”