Media en Cultuur

Limburgse rappers schrijven emotioneel nummer nadat vrienden uit het leven stapten

door Margo Ombelets

Door de coronapandemie en de strenge maatregelen zijn er nogal wat mensen die het leven even niet meer zien zitten. De Limburgse rappers Flamano en Jones merkten dat ook op in hun directe omgeving. Ze staken de koppen bij elkaar en schreven er een nummer over. Met 'Wat Er In De Weg Staat' willen ze iedereen een hart onder de riem steken en laten ze weten dat je er niet alleen voor staat.

Nadat in de vriendenkring en de familie van beide rappers een aantal mensen zich van het leven hadden beroofd, vonden ze het noodzakelijk om deze track te maken. Het duo zette hun woorden op ingetogen beats van de Leuvense producer Putty.

"Ik weet niet wat er in de weg staat, maar ik wil er voor u zijn. Ik weet niet wat er in de weg staat, maar praten helpt altijd. Ik weet niet wat er in de weg staat, maar ik wil niet dat je zwijgt. Gij zijt niet alleen, voel u niet alleen," klinkt het. De mannen willen benadrukken dat je vooral moet blijven praten met elkaar, ook al gaat het mentaal niet goed.

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be

Bekijk het nummer hier: