Economie

Noël Slangen aan de slag bij Ucare

Ucare gaat verder met de verbreding van haar aanbod aan HR-diensten. Daarom start het bedrijf met Limburgse roots met Ucare Change. Deze nieuwe poot zal geleid worden door partner Wim Croonen. Ucare wist voor deze nieuwe activiteit Noël Slangen aan te trekken als Senior Advisor.

"Organisaties worden voortdurend geconfronteerd met verandering. Vooral op C-level (CEO, COO, enz…) hebben organisaties behoefte aan professionele begeleiding en een ervaringrijk klankbord. Noël Slangen begeleidde in zijn vorig leven een indrukwekkend lijstje aan nationale en internationale bedrijven bij veranderingsprocessen en herstructureringen. Hij zal dat nu ook voor Ucare Klanten gaan doen,” licht Wim Croonen toe.

Noël Slangen is blij dat hij deze samenwerking kan opzetten met een bedrijf uit de eigen regio. “Mijn vroegere bedrijven waren vooral gefocust op communicatie en opereerden vaak buiten Limburg. Ik ben blij dat ik nu het omgekeerde kan doen: geen communicatie meer en in mijn eigen omgeving. Ik wilde naast mijn taak als CEO voor Musebooks.world (de start-up die Slangen samen met twee partners lanceerde) mij twee tot drie dagen verbinden aan een organisatie waar ik mijn opgebouwde expertise kan inzetten. Ucare heeft de juiste ecosfeer hiervoor en ik kijk er naar uit om met hen samen te werken.”

Ucare Change zal zich concentreren op change-trajecten, executive coaching en de creatie van adviesraden voor groeiende bedrijven. De samenwerking start vanaf begin september. Ucare telt ondertussen meer dan 60 medewerkers en is hiermee één van de grootste Belgische dienstverleners in de softe HR-skills.