Justitie

Politie zoekt getuigen van verkeersagressie met vluchtmisdrijf

Politie Kempenland is op zoek naar getuigen van een geval van verkeersagressie met vluchtmisdrijf. Op zondag 29 november was een 22-jarige man uit Hechtel-Eksel het slachtoffer van verkeersagressie. Het kwam tot een aanrijding, maar niemand raakte gewond. De agressieve bestuurder nam de vlucht.

T.A. (22j) uit Hechtel-Eksel reed rond 20u met zijn Ligier op de Wijchmaalsebaan in Hechtel-Eksel richting Peer. Ter hoogte van de Overweglaan naderde achter hem een Ford Focus met bordeaux kleur. De snelheid van de Ligier is beperkt tot maximum 45 km per uur, en dat stond de bestuurder van de Ford niet aan. Hij begon herhaaldelijk met de grootlichten te knipperen en kleefde tegen de achterbumper van de Ligier. Op de Overweglaan haalde de chauffeur van de Ford de Ligier in, en ging daarna hard in de remmen. T.A. kon een aanrijding niet vermijden, en botste tegen de achterzijde van de Ford Focus. De bestuurder van de Ford Focus maakte zich uit de voeten.

De politie Kempenland zoekt getuigen die informatie kunnen geven om de bestuurder van de gevluchte Ford Focus te identificeren. Aan de bordeaux Ford Focus was een Belgische nummerplaat bevestigd van het oude type (6 karakters). Alle tips zijn welkom op telefoonnummer 011/399 299 of via email: info@politiekempenland.be