Media en Cultuur

Pukkelpop-top 5 van onze verslaggever Bart Husson

Kan jij ook moeilijk kiezen welke bands je zeker wil zien op Pukkelpop? Onze journalisten en verslaggevers ter plekke wijzen je graag een weg door de uitgebreide line-up! Vandaag geven we u de top 5 van onze verslaggever Bart Husson:

 • Vince Staples (DONDERDAG - DANCE HALL- 18:50 – 19:40)
  "Vince Staples komt uit Long Beach, California. Groeide op tussen de verschillende gangs en dreigde op het slechte pad te geraken. Maakte net op tijd rechtsomkeer en stortte zich op de muziek. De beats op z’n laatste album ‘Big Fish Theory’ zijn dansbaar, maar van z’n lyrics wordt je absoluut niet vrolijk. Benieuwd of hij ook live kan bewijzen dat hij zich met de besten van het genre kan meten". 
 • Strand Of Oaks (DONDERDAG - CLUB - 20:25 – 21:20)
  "Timothy Showalter heeft het hart op z’n tong en op z’n gitaar. Hij steekt heel veel gevoel in z’n muziek. Voor sommigen misschien te theatraal, maar mij heeft hij live nog niet teleurgesteld. Ik sta dus weer paraat".
 • The Flaming Lips (VRIJDAG - MARQUEE - 19:45 – 20:45)
  "Ik hou van psychedelisch en dus ook van The Flaming Lips. Ieder concert is een belevenis. Ik verwacht een groot feest".
 • Badbadnotgood (ZATERDAG - CLUB - 19:50 – 20:45)
  "Deze Canadezen transporteerden Jazz naar de 21ste eeuw. Vlotjes verwerken ze hiphop en elektronica in hun sound. Onder andere Snoop Dogg, Ghostface Killah, Kendrick Lamar, Tyler The Creator en Danny Brown zijn fan en werkten al met het viertal samen".
 • Gruppo Di Pawlowski (ZATERDAG - LIFT - 00:00 – 01:00)
  "Tijdens hun vorige passage op Pukkelpop verliet een deel van het publiek de tent na enkele nummers. En dat mag je gerust als een goede zaak beschouwen. Want Mauro en z’n troepen sluiten geen compromissen. Nieuwe plaat ‘In Inhuman Hands’ knalt weer heerlijk. En dat gaat Gruppo zaterdag ongetwijfeld ook doen".