Media en Cultuur

Sean Paul en Sergent Garcia op het podium van Afro-Latino in Genk

Afro-Latino 2024 kondigt vlak voor de online voorverkoop nog enkele grote namen aan. Het festival staat bekend om zijn diverse line-up met artiesten uit de wereld van Afro-Latijnse muziek, en heeft dit jaar een aantal exclusieve optredens in petto voor het publiek. Het festival gaat door op 13 en 14 juli in het Thor Park in Genk.

Een van de hoogtepunten van het festival zal het optreden van Sean Paul zijn, de Jamaicaanse dancehall-superster die eerder al op Pukkelpop verscheen. Hij is onder meer bekend van zijn hit 'Temperature'. Zijn komst naar Afro-Latino belooft een grootse show op zaterdag 13 juli. Naast Sean Paul zal ook Sergent Garcia het podium. De Franse mestizoband viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. “In 2008 zorgde Sergent Garcia al eens voor een glorieus concert op Afro-Latino, graag komt hij dit nog eens overdoen,” aldus de organisatie.

Andere toevoegingen aan de line-up zijn Chef' Special en Rootsriders. Chef' Special staat bekend om hun eclectische mix van funk, rap, rock en ska, terwijl Rootsriders hulde brengt aan de legendarische Bob Marley met een set ter ere van het 40-jarig jubileum van zijn iconische album "Legend".

Voorverkoop start vrijdag

De online voorverkoop voor Afro-Latino 2024 begint op vrijdag 15 maart om 10 uur op hun website, waarbij verschillende ticketopties beschikbaar zijn voor zaterdag, zondag, of als een tweedaags combiticket. De prijzen voor de voorverkoop variëren van 29 euro voor zondag tot 79 euro voor een tweedaags ticket.

Foto Sean Paul: Belga