Media en Cultuur

Top 10 van onze Pukkelpop-verslaggevers: Ornella Schreurs

Kan jij ook moeilijk kiezen welke bands je zeker wil zien op Pukkelpop? Onze verslaggevers ter plekke wijzen je graag een weg door de uitgebreide line-up! Ook Ornella Schreurs stelde een top 10-lijst samen van haar favoriete bands:

  • Rihanna (Donderdag – Mainstage - 22 uur 40)
    Ornella Schreurs: "The baddest bitch alive. Meer woorden moet je niet vuilmaken aan Rihanna. De superster uit Barbados kan mij al sinds mijn 14e laten dansen op elk moment van de dag. Haar zangtalent stelt live niet super veel voor, maar haar show kan wel tellen! Work work work!"
  • Damian Jr Marley (Zaterdag – Marquee - 22 uur 45)
    "Ik ben een grote liefhebber van Reggae en als de zoon van de grote Bob komt optreden, moet ik er bij zijn. Tweede keer dat ik hem live zal zien en hij lost alle verwachtingen in. Ik volg hem al jaren en hij weet mij telkens opnieuw te verrassen. 
    Jah man!"
  • Big Sean (Donderdag – Dancehall - 16 uur 50)
    "Iemand die Kanye West weet te bekoren, staat ook bij mij hoog aangeschreven. Big Sean werkt al jaren met Kanye West en maar goed ook. Het zijn twee toppers samen. Zijn laatste concert heb ik gemist, dus ik heb donderdag veel goed te maken. Hopelijk is hij live ook zo ‘on fire’ als op zijn albums".
  • Kaytranada (Vrijdag – Boiler Room - 21 uur 30)
    "Kaytranada op Pukkelpop en dan nog eens in de Boiler Room. Dat wordt ongetwijfeld een succes. En een groot feest want Kaytranada brengt altijd alle ‘schijfjes’ mee".
  • Woodie Smalls (Vrijdag – Mainstage - 12 uur)
    "Eindelijk komt de Belgische hiphop ook wat van de grond. Jammer dat hij al zo vroeg moet optreden, maar dat zal de échte fans zeker uit hun tent lokken. Ik sta alvast front row om deze talentvolle rapper te horen!"
  • Anderson .Paak (Zaterdag – Mainstage - 16 uur 10)
    "Een groot talent in de hedendaagse hiphop, met goede lyrics! Hij doet me denken aan Kendrick Lamar en dat is altijd positief. Anderson .Paak brengt dat tikkeltje extra!"
  • Tiggs da Author (Zaterdag – Club - 19 uur 35)
    "Een artiest die ik nog niet lang ken. Ik ben benieuwd hoe deze coole, soul sound zal klinken op Pukkelpop. Het is altijd leuk om nieuwe artiesten te leren kennen op een festival. Stay tuned!"
  • The Chemical Brothers (Vrijdag – Mainstage – 22 uur 40)
    "Ze gaan al jaren mee en maar goed ook. Met deze mannen is het altijd feest. Ik heb ze paar jaar geleden live gezien op Rock Werchter en was meteen fan. Een optreden van hen in Limburg zal natuurlijk alleen maar beter zijn".
  • Craig David (Vrijdag – Dancehall - 20 uur)
    "Een pure flashback naar mijn jeugd. Ik moest en ik zou alle songteksten van Craig David vanbuiten leren. En dat deed ik uiteraard ook. Samen met mijn zus zal ik leuke herinneringen kunnen ophalen tijdens dit concert. Want hij is helemaal terug van (nooit) weggeweest".
  • Coely (Donderdag – Mainstage – 12 uur)
    "Een straffe madam die haar mannetje weet te staan in de hiphop-wereld! Ik heb haar al gezien op Putrock in Beringen en daar werd haar talent meteen duidelijk. She's got it all: soul, lyrics en de looks!"