Media en Cultuur

Vandaag start de ticketverkoop voor Rock Herk 2016

Vandaag, 28 maart, start de officiële ticketverkoop voor Rock Herk 2016. Snelle beslissers kunnen dit jaar weer profiteren van een Early Bird-actie. De eerste vijfhonderd festivalgangers die via de website een combiticket kopen voor Rock Herk 2016, krijgen bovenop hun festivalticket nog festivalticket of drankvoucher.

Vorige zomer was Rock Herk helemaal uitverkocht, en ook de camping lag al snel vol. Er werd toen een noodcamping geopend. Dit jaat opent Rock Herk daarom “een nieuwe en ruime” camping. “De nieuwe camping ligt op een honderdtal meter van het festivalterrein en wordt uitgerust met extra voorzieningen”, klinkt het in een persbericht. “Zo doet de ondertussen bekende KarTent ook op Rock Herk haar intrede. Festivalbezoekers die niet graag met een tent zeulen kunnen deze volledig recycleerbare en waterdichte tweepersoonstent huren voor 15 euro.”

Het festival gaat door op 15 en 16 april aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad. Op de eerste namen is het nog even wachten, die worden binnenkort bekendgemaakt.