Nieuws

Verkeershinder door werken Breugelweg in Overpelt

De riolerings- en wegeniswerken aan de Breugelweg in Overpelt gaan van start. De straat wordt vanaf vrijdag 27 oktober volledig afgesloten tussen het toeristisch fietspad (vroegere spoorweg) en de Wedelse Molen. Dit gedeelte blijft afgesloten tot en met 21 december. Doorgaand verkeer moet omrijden via Eksel en de Noord-Zuidverbinding N74.

Vanaf aanstaande maandag 16 oktober wordt het fietspad afgesloten tussen de Kapelstraat en de Wedelse Molen. Er moet daar dan een middenspanningskabel aangelegd worden. De fietsomleiding loopt vanaf de Ringlaan via de Veldstraat, Spoorwegstraat, Heesakkerstraat, Herenterdijk, Breugelstraat en Dommellaan naar Kleine-Brogel. Deze omleiding zal aangegeven worden. Fietsers richting Lindel-Hoeven en Eksel kunnen via de Ballaststraat rijden.

Intussen blijven in de fasen 3 + 4 ook de werken aan de nutsleidingen, die half mei begonnen zijn, voortduren. De stand van zaken, de plannen en de omleidingen zijn altijd te raadplegen via http://www.overpelt.be/werken-breugelweg.

Foto: gemeente Overpelt.