Hoofdgerecht
Aardappelen - entrecote - porcini - mergpijp

Aardappelen - entrecote - porcini - mergpijp
Benodigdheden voor 4 personen
- 250 g kleine aardappelen
- 50 g porcini (eekhoorntjesbrood)
- 200 g P/P entrecote + 100 g voor tartaar
- Mergpijp (optioneel, als bijgerecht)
- 2 Sjalot
- 1 takje rozemarijn
- 1 teentje knoflook
- Boter
- Olijfolie
- Grof zout
- Kappertjes
- Truffel (optioneel)
Bereidingswijze
AARDAPPELEN
MERGPIJP (optioneel)
ENTRECOTE
- Maak de porcini schoon en snijd ze in kleine partjes.
- Stoof een fijngesneden sjalot en een teentje knoflook aan in boter.
- Voeg de porcini toe en blus met een scheutje witte wijn.
- Laat de paddenstoelen zachtjes aanstoven en werk af met verse peterselie.
- Snijd de gebakken entrecote in fijne reepjes en verdeel over de borden.
- Voeg de geroosterde aardappelen toe.
- Verdeel de gestoofde porcini over het vlees.
- Werk af met schilfers truffel (indien gewenst).
Smakelijk!
PORCINI
DRESSEREN
Bekijk hier de aflevering.