Limburgse vlaai

  • De weg ligt open voor de Europese erkenning van de Limburgse vlaai

    De weg ligt open voor de Europese erkenning van de Limburgse vlaai

  • TVL Nieuws, 15 januari 2025

    TVL Nieuws, 15 januari 2025

  • Minister Jo Brouns wil erkenning voor bakkers van Limburgse vlaai versnellen

    Minister Jo Brouns wil erkenning voor bakkers van Limburgse vlaai versnellen

  • TVL Nieuws, 7 januari 2025

    TVL Nieuws, 7 januari 2025

  • Rekenfout gooit roet in het eten van Limburgse vlaai als erkend streekproduct

    Rekenfout gooit roet in het eten van Limburgse vlaai als erkend streekproduct

  • TVL Nieuws, 22 januari 2024

    TVL Nieuws, 22 januari 2024

  • Limburgse vlaai erkend als streekproduct

    Limburgse vlaai erkend als streekproduct

  • Vlaanderen en Nederland vragen om Europese erkenning van de Limburgse vlaai

    Vlaanderen en Nederland vragen om Europese erkenning van de Limburgse vlaai

  • TVL Nieuws, 8 februari 2022

    TVL Nieuws, 8 februari 2022

  • Zo wordt Limburgse vlaai gemaakt

    Zo wordt Limburgse vlaai gemaakt

  • TVL Nieuws, 7 februari 2022

    TVL Nieuws, 7 februari 2022

  • Vlaanderen en Nederland vragen Europese bescherming Limburgse vlaai aan

    Vlaanderen en Nederland vragen Europese bescherming Limburgse vlaai aan

  • Vlaanderen en Nederland vragen om Europese erkenning van de Limburgse vlaai

    Vlaanderen en Nederland vragen om Europese erkenning van de Limburgse vlaai

    Cookies

    We onderscheiden volgende types cookies, naargelang hun doeleinden:

    • Essentiële / strikt noodzakelijke cookies:

      Deze cookies zijn nodig voor het functioneren van de website en kunnen niet worden uitgeschakeld. Ze worden meestal geplaatst als reactie op jouw acties, zoals het instellen van privacyvoorkeuren, inloggen of het invullen van formulieren. Zonder deze cookies is een goede communicatie en navigatie niet mogelijk.
    • Niet-essentiële cookies:

      Deze cookies zijn op zich niet noodzakelijk om de website te laten functioneren, maar ze helpen ons wel een verbeterde en gepersonaliseerde website aan te bieden.
      Hieronder vallen:
      • » Functionele cookies:

        Deze cookies stellen de website in staat om verbeterde functionaliteit en personalisatie te bieden (bijvoorbeeld het beveiligen van formulieren met behulp van captcha's of het weergeven van externe video’s). Ze kunnen door ons of door externe partners ingesteld worden wiens diensten we hebben toegevoegd aan onze pagina's.
      • » Analytische cookies:

        Met deze cookies houden we websitebezoeken en verkeer bij, zodat we inzicht krijgen in hoe onze website presteert en waar we kunnen verbeteren. Ze helpen ons te zien welke pagina's populair zijn en hoe bezoekers zich door de website bewegen.

    Wij gebruiken dus enerzijds onze eigen cookies en anderzijds cookies van zorgvuldig geselecteerde partners met wie we samenwerken.


    Nog meer weten?

    Kijk dan in onze uitgebreide Cookieverklaring » en ons Privacybeleid » .

    We hebben je toestemming nodig om dit formulier te versturen.

    We hebben je toestemming nodig.

    Het vakje is alvast aangevinkt. Je hoeft enkel je voorkeuren opnieuw op te slaan.

    Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te bewaren, statistieken te verzamelen en advertenties te personaliseren. Als je op de knop "Alles toelaten" klikt, geef je ons toestemming om alle cookietypes te gebruiken.

    Wil je meer gedetailleerde informatie of je eigen voorkeur kunnen instellen, gebruik dan de knop "Aanpassen".
    Cookie image