Media en Cultuur

Limburgers van Mad About Moutains openen Club op Pukkelpop

door Geert Kusters

Het Limburgse Mad About Mountains zal op donderdag 18 augustus de eerste noten spelen in de Club op Pukkelpop. Het festival lanceerde vandaag ook de Pukkelpop App, waarmee je de line-up en andere praktische info kan raadplegen.

Behalve de band rond frontman Piet Pessemier voegde Pukkelpop ook de Antwerpse rapper Pepe toe aan zijn affiche. Die mag donderdag het startschot geven in de Dance Hall. Hierdoor verschuift het optreden van Woodie Smalls naar de Main Stage op vrijdag. De jongens van Circa Waves daarentegen cancellen hun doortocht op Pukkelpop, omdat het studiowerk van hun nieuwe plaat meer tijd in beslag neemt dan gepland.

Pukkelpop App

Vanaf nu kan je via de smartphone ook weer de line-up checken via de Pukkelpop App, net zoals de festivalplattegrond of de meest recente updates. De app is gratis te downloaden op de website van Pukkelpop.

Het festival vindt dit jaar plaats van woensdag 17 augustus tot en met zaterdag 20 augustus. De donderdagtickets zijn intussen uitverkocht. Er zijn enkel nog dagtickets beschikbaar voor vrijdag en zaterdag. Combitickets zijn er ook nog.