Gezondheid

Peter Ketelslegers geraakt niet verlost van helse pijnen

Peter Ketelslegers heeft één maand na zijn schedelboring weer helse pijnen. "Ik heb op 24 uur tijd achttien aanvallen gehad. Ik kan deze pijn niet meer aan. Ik zie mijn leven echt niet meer zitten", schrijft hij op zijn Facebookpagina. Hij plaatste ook een foto van hem in zijn huidige toestand. (zie foto)

"Ik wil effe iets meedelen over mij. Ik moet zeggen met heel veel spijt dat het heel maar dan ook heel slecht gaat met mij voor de grond in te kruipen van de pijn. Ik heb op 24 uur 18 aan vallen gehad en ene heeft meer als 1.5uur geduurd echt extremer zijn ze weer. Ik ben beschaamd om het te zeggen echt waar maar ik verga van de pijn de laatste dagen. Ik moet reageren om dat iedereen naar mij vraagt. Maar ik kan niet meer van de pijn. Ik ben zeker er van dat het weer bij mij een zeer hete rol speelt echt waar. Ik wil iedereen bedanken voor achter mij te vragen maar op het moment intreseert mij niks gewoon. Ik kan de pijn echt niet verdragen."

De Diepenbekenaar heeft veel steun op Facebook. Dagelijks komen er in de groep "Wij steunen Peter Ketelslegers" tientallen berichten om de 33-jarige man te steunen. Ketelslegers moet donderdag naar de dokter voor een zware pijntiller, vertelt hij. Hij geraakt maar niet verlost van zijn clusterhoofdpijn. Toch blijft Ketelslegers de moed erin houden. "Ik zal mijn best blijven doen voor mijn lief vrouw'ke en mijn zonen", klinkt het.