Hoofdgerecht

Gebraden parelhoenfilet & aardperen met olijven-basilicum

Ingrediënten
• aardperen
• parelhoenfilet
• olie "stoven & braden" Van De Moortele
olijven-basilicum saus:
• 2 ½ dl groene olijven
• ½ dl droge witte wijn
• 5 dl basilicum blaadjes
• 1 laurier blad
• 6 tenen look
• 2 citroenen: schil en sap
• 4 lepels sojasaus

Werkwijze
Schil de aardperen en gaar ze en cocotte (zie praktijk)
Parelhoenfilet in de pan bakken met olie "stoven & braden" Van De Moortele
Maak de olijven-basilicumsaus. Doe alles in een cutter en maal alles fijn, maar niet pureren.
Garnituur
Appel met geitenkaas in de oven
Benodigheden:
-5 appels
- 250g zachte geitenkaas "Chavroux " = 1st./ 3 pers.
-honing
-peperkoek "Vondelmolen"
-kervel
Bister vinaigrette