De slagmolen

  • Ondanks extra sluitingsdagen is restaurant De Slagmolen nog steeds op zoek naar personeel

    Ondanks extra sluitingsdagen is restaurant De Slagmolen nog steeds op zoek naar personeel

  • Slagmolen in Genk moet onthaalpoort van De Maten & Stiemerbeekvallei worden

    Slagmolen in Genk moet onthaalpoort van De Maten & Stiemerbeekvallei worden

  • Limburgs toprestaurant De Slagmolen opent bistronomie in Bilzen

    Limburgs toprestaurant De Slagmolen opent bistronomie in Bilzen

  • Limburgs toprestaurant De Slagmolen opent bistronomie in Bilzen

    Limburgs toprestaurant De Slagmolen opent bistronomie in Bilzen

  • TVL Nieuws, 10 augustus 2021

    TVL Nieuws, 10 augustus 2021

  • Toprestaurant De Slagmolen moet honderden reservaties afzeggen: 'Iedere dag van mei was 's middags en 's avonds volgeboekt'

    Toprestaurant De Slagmolen moet honderden reservaties afzeggen: 'Iedere dag van mei was 's middags en 's avonds volgeboekt'

  • Reeks De Stand van de Sterren (deel 1): De Slagmolen

    Reeks De Stand van de Sterren (deel 1): De Slagmolen

  • Afhalen bij sterrenrestaurants: Limburgs toprestaurant De Slagmolen verwent à la carte

    Afhalen bij sterrenrestaurants: Limburgs toprestaurant De Slagmolen verwent à la carte

  • Sterrenrestaurant De Slagmolen viert 25-jarige verjaardag op bijzondere manier

    Sterrenrestaurant De Slagmolen viert 25-jarige verjaardag op bijzondere manier

  • Herman Dessers prijs pronkt al in de Slagmolen

    Herman Dessers prijs pronkt al in de Slagmolen

  • De Slagmolen wint Herman Dessers prijs

    De Slagmolen wint Herman Dessers prijs

  • Toprecepten van sterrenchefs: Bert Meewis van de Slagmolen maakt hazenruggen

    Toprecepten van sterrenchefs: Bert Meewis van de Slagmolen maakt hazenruggen

  • Slagmolen : "Sterren zijn belangrijk maar mogen niet hoofddoel zijn voor jonge chefs"

    Slagmolen : "Sterren zijn belangrijk maar mogen niet hoofddoel zijn voor jonge chefs"

  • La Botte 'Italiaan van het Jaar', en Slagmolen levert 'Gastvrouw van het jaar' in GaultMillau-gids

    La Botte 'Italiaan van het Jaar', en Slagmolen levert 'Gastvrouw van het jaar' in GaultMillau-gids

    Cookies

    We onderscheiden volgende types cookies, naargelang hun doeleinden:

    • Essentiële/ Strikt noodzakelijke cookies:

      Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen. Ze worden meestal alleen ingesteld als reactie op acties die door u zijn gesteld, zoals het instellen van uw privacy voorkeuren, inloggen of het invullen van formulieren. Ze zijn noodzakelijk voor een goede communicatie en ze vergemakkelijken het navigeren (bijvoorbeeld naar een vorige pagina terugkeren, etc.).
    • Niet-essentiële cookies:

      Deze cookies zijn op zich niet noodzakelijk om de website te laten functioneren, maar ze helpen ons wel een verbeterde en gepersonaliseerde website aan te bieden.
      • » Functionele cookies:

        Deze cookies stellen de website in staat om verbeterde functionaliteit en personalisatie te bieden. Ze kunnen worden ingesteld door ons of door externe providers wiens diensten we hebben toegevoegd aan onze pagina's.
      • » Analytische cookies:

        Met deze cookies kunnen we bezoeken en traffic bijhouden, zodat we de prestaties van onze website kunnen meten en verbeteren. Ze helpen ons te weten welke pagina's het meest en het minst populair zijn en hoe bezoekers zich door de website verplaatsen.
      • » Targeting / advertising cookies:

        Deze cookies kunnen door onze advertentiepartners via onze website worden ingesteld. Ze kunnen door die bedrijven worden gebruikt om een profiel van uw interesses samen te stellen en u relevante advertenties op andere sites te laten zien.

    Wij gebruiken dus enerzijds onze eigen cookies en anderzijds cookies van zorgvuldig geselecteerde partners met wie we samenwerken.


    Nog meer weten?

    Kijk dan in onze uitgebreide Cookieverklaring en ons Privacybeleid .

    Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te bewaren, statistieken te verzamelen en advertenties te personaliseren. Als je op de knop "Alles toelaten" klikt, geef je ons toestemming om alle cookietypes te gebruiken.

    Wil je meer gedetailleerde informatie of je eigen voorkeur kunnen instellen, gebruik dan de knop "Aanpassen".
    Cookie image