De slagmolen

  • Ondanks extra sluitingsdagen is restaurant De Slagmolen nog steeds op zoek naar personeel

    Ondanks extra sluitingsdagen is restaurant De Slagmolen nog steeds op zoek naar personeel

  • Slagmolen in Genk moet onthaalpoort van De Maten & Stiemerbeekvallei worden

    Slagmolen in Genk moet onthaalpoort van De Maten & Stiemerbeekvallei worden

  • Limburgs toprestaurant De Slagmolen opent bistronomie in Bilzen

    Limburgs toprestaurant De Slagmolen opent bistronomie in Bilzen

  • Limburgs toprestaurant De Slagmolen opent bistronomie in Bilzen

    Limburgs toprestaurant De Slagmolen opent bistronomie in Bilzen

  • TVL Nieuws, 10 augustus 2021

    TVL Nieuws, 10 augustus 2021

  • Toprestaurant De Slagmolen moet honderden reservaties afzeggen: 'Iedere dag van mei was 's middags en 's avonds volgeboekt'

    Toprestaurant De Slagmolen moet honderden reservaties afzeggen: 'Iedere dag van mei was 's middags en 's avonds volgeboekt'

  • Reeks De Stand van de Sterren (deel 1): De Slagmolen

    Reeks De Stand van de Sterren (deel 1): De Slagmolen

  • Afhalen bij sterrenrestaurants: Limburgs toprestaurant De Slagmolen verwent à la carte

    Afhalen bij sterrenrestaurants: Limburgs toprestaurant De Slagmolen verwent à la carte

  • Sterrenrestaurant De Slagmolen viert 25-jarige verjaardag op bijzondere manier

    Sterrenrestaurant De Slagmolen viert 25-jarige verjaardag op bijzondere manier

  • Herman Dessers prijs pronkt al in de Slagmolen

    Herman Dessers prijs pronkt al in de Slagmolen

  • De Slagmolen wint Herman Dessers prijs

    De Slagmolen wint Herman Dessers prijs

  • Toprecepten van sterrenchefs: Bert Meewis van de Slagmolen maakt hazenruggen

    Toprecepten van sterrenchefs: Bert Meewis van de Slagmolen maakt hazenruggen

  • Slagmolen : "Sterren zijn belangrijk maar mogen niet hoofddoel zijn voor jonge chefs"

    Slagmolen : "Sterren zijn belangrijk maar mogen niet hoofddoel zijn voor jonge chefs"

  • La Botte 'Italiaan van het Jaar', en Slagmolen levert 'Gastvrouw van het jaar' in GaultMillau-gids

    La Botte 'Italiaan van het Jaar', en Slagmolen levert 'Gastvrouw van het jaar' in GaultMillau-gids

    Cookies

    We onderscheiden volgende types cookies, naargelang hun doeleinden:

    • Essentiële / strikt noodzakelijke cookies:

      Deze cookies zijn nodig voor het functioneren van de website en kunnen niet worden uitgeschakeld. Ze worden meestal geplaatst als reactie op jouw acties, zoals het instellen van privacyvoorkeuren, inloggen of het invullen van formulieren. Zonder deze cookies is een goede communicatie en navigatie niet mogelijk.
    • Niet-essentiële cookies:

      Deze cookies zijn op zich niet noodzakelijk om de website te laten functioneren, maar ze helpen ons wel een verbeterde en gepersonaliseerde website aan te bieden.
      Hieronder vallen:
      • » Functionele cookies:

        Deze cookies stellen de website in staat om verbeterde functionaliteit en personalisatie te bieden (bijvoorbeeld het beveiligen van formulieren met behulp van captcha's of het weergeven van externe video’s). Ze kunnen door ons of door externe partners ingesteld worden wiens diensten we hebben toegevoegd aan onze pagina's.
      • » Analytische cookies:

        Met deze cookies houden we websitebezoeken en verkeer bij, zodat we inzicht krijgen in hoe onze website presteert en waar we kunnen verbeteren. Ze helpen ons te zien welke pagina's populair zijn en hoe bezoekers zich door de website bewegen.

    Wij gebruiken dus enerzijds onze eigen cookies en anderzijds cookies van zorgvuldig geselecteerde partners met wie we samenwerken.


    Nog meer weten?

    Kijk dan in onze uitgebreide Cookieverklaring » en ons Privacybeleid » .

    We hebben je toestemming nodig om dit formulier te versturen.

    We hebben je toestemming nodig.

    Het vakje is alvast aangevinkt. Je hoeft enkel je voorkeuren opnieuw op te slaan.

    Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te bewaren, statistieken te verzamelen en advertenties te personaliseren. Als je op de knop "Alles toelaten" klikt, geef je ons toestemming om alle cookietypes te gebruiken.

    Wil je meer gedetailleerde informatie of je eigen voorkeur kunnen instellen, gebruik dan de knop "Aanpassen".
    Cookie image