Ingrediënten
- aardperen
- parelhoenfilet
- olie "stoven & braden" Van De Moortele
Olijven-basilicum saus:
- 2 ½ dl groene olijven
- ½ dl droge witte wijn
- 5 dl basilicum blaadjes
- 1 laurier blad
- 6 tenen look
- 2 citroenen: schil en sap
- 4 lepels sojasaus
Werkwijze
- Schil de aardperen en gaar ze en cocotte (zie praktijk)
- Parelhoenfilet in de pan bakken met olie "stoven & braden" Van De Moortele
- Maak de olijven-basilicumsaus. Doe alles in een cutter en maal alles fijn, maar niet pureren.
Garnituur
Appel met geitenkaas in de oven
Benodigdheden:
- 5 appels
- 250g zachte geitenkaas "Chavroux " = 1st./ 3 pers
- honing
- peperkoek "Vondelmolen"
- kervel
- Bister vinaigrette