Benodigheden voor 4 personen :
- 800 g runderribben
- 4 pijltjes roodlof
- Frambozen azijn
- 1 liter Demiglace
- Tijm , rozemarijn , salie , look
- Radijzen mengeling
- Olijfolie
- Paarse Shiso
- Gepekelde sjalot
- Eikenblad sla
- Hoeveboter
Bereidingswijze :
- De runderribben kruiden en in een ovenschaal plaatsen, de kruiden toevoegen en de demi glace
- Het geheel inpakken in aluminiumfolie en gedurende anderhalf uur garen in een oven van 125°C
- De roodlof opkuisen en in de frigo bewaren
- De radijsjes snijden in gewenste vormen en verfrissen in ijswater
- De shiso knippen en in de frigo bewaren
- De ribben nog 15 minuten korsten op 200°C
- Intussen kunnen we de salade dresseren en afwerken
- De ribben serveren in de ovenschaal zodat we de jus kunnen gebruiken als dressing