Tagliatelli met kalkoen, groene groenten en kruiden
Ingrediënten voor 4:
- 400 g kalkoenfilet
- 500 g tagliatelli
- 120 g groene boontjes
- 80 g verse erwten
- 8 groene asperges
- 1 romanesco
- basilicumblaadjes
- dragon
- dille
- 200 ml olijfolie
- 80 g basilicum
- 2 teentjes knoflook
- 80 g pijnboompitten
- 100 g parmezaan
Bereiding:
- Hak de parmezaan in kleine blokken.
- Mix de nu alle ingrediënten in een blender en kruid af met peper en zout
- Kuis de groenten en kook ze beetgaar in kokend water. Verfris telkens op koud water ( zo behouden ze hun mooie groene kleur)
- Kook de tagliatelli en kokend gezouten water beetgaar. Spoel onder warm stromend water.
- Snijd de kalkoen in reepjes, bak in een wokpan en kruid met peper en zout.
- Voeg nu de groene groenten toe en werk tenslotte af met de pesto.
- Doe de pasta in een bord en werk af met wat groene kruiden
Meer recepten
-
Kabeljauw op z'n Vlaams "New style"
-
Gepekelde zalm 'mi-cuit', bloemkool, yoghurt en hummus
-
Gebraden rosbief met lentegroenten
-
Asperges met gerookte zalm, gepocheerd hoeve-ei en blanke botersaus met daslook
-
Pakketjes van kip, chorizo, Tallegio en courgette , salsa "romesco "
-
Gelakt varkensgebraad ' teriyaki ', groenten uit de wok met gember en jasmijnrijst
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief