Benodigdheden voor 4 personen:
- 20 varkenswangen
- 1 liter kalfsfond
- 1 Jessenhofke RSVR
- 200 gram zure preskop
- Radijsmengeling
- Radijsachtige kruiden
- Kewpie mayonaise
- Mosterd
- Pittenbrood
- Reuzel of smout
Bereidingswijze:
- De wangen van het vel en overbodig vet ontdoen, kruiden en aanbakken in de reuzel en dan in de ketel met de fond doen
- De pan blussen met Jessenhofke RSVR, deze jus bij de wangen voegen en deze op een laag vuur laten pruttelen. (Dit kan je best de dag tevoren doen)
- Het pittenbrood in de gewenste vorm snijden en droogbakken in de oven of pan
- De kewpie mayonaise vermengen met mosterd tot de gewenste smaak
- De radijzen wassen in licht gezouten koud water en in dunne plakjes snijden of de gewenste vorm
- De preskop in dezelfde vorm snijden als de toastjes
- Het geheel dresseren en afwerken met verse kruiden
Smakelijk!