“Bistecca fiorentina”, Cote a l'os met de italiaanse garnituren en een niet zo klassieke pesto &
Dorade op geheel met groene kruiden uit de tuin en vers geklopte bearnaise met Patata al forno
Benodigheden:
Voor de steak:
- Cote a l'os van 1,2kg
- Crema balsamico
- Parmezaanse kaas
- Pijnboompitten
- Rucola
Voor de dorade:
- 1 dorade op geheel ( gegut en geschubd) (maat 400/600)
- Kruiden uit de eigen tuin (tijm,salie,rozemarijn, dragon
Voor de bearnaise:
- 3 eigelen
- 2 scheutjes dragon azijn
- Geklaarde boter (kort laten roken)
- Kruiden uit eigen tuin ( wij kiezen voor dragon, munt)
Zuiderse Rooseval aardappelen uit de oven:
- 2kg aardappel
- 1 bol look
- Verse kruiden (tijm,rozemarijn,oregano,..)
- Olijfolie
Pesto:
- 150g Basilicum
- 100g Munt
- 200g gemalen Parmezaanse kaas
- Olijfolie
- 50g pijnboompitten