Benodigdheden voor 4 personen :
- 500 gr runder kleinhoofd
- 1 koolrabi
- 2 busseltjes kervel
- 550 ml Zonnebloemolie
- 75 g eiwit
- Witte wijn azijn
- Xantana
- Ijsblokjes
- Kervel olie
- Kokosmelk
- Kerriepasta
- Haringeitjes
- Citroen
- Olijfolie
- Grof zout en peper
Bereidingswijze :
- Het rundsvlees fijnsnijden en afkruiden met peper , grof zout , olijfolie en citroenzestes.
- De koolrabi inpakken in zilverfolie en poffen in de oven gedurende 30 min op 180 °C .
- De koolrabi dunsnijden en uitsteken .
- Mayonaise mengen met de fijngesneden kervel .
- Kokosmelk opkoken met kerriepasta en afkruiden met peper en zout , voor gebruik doorzeven en opwerken met de kaviaar en kervel olie .
- Het bordje afwerken en genieten maar !!!
Het rundsvlees fijnsnijden en afkruiden met peper , grof zout , olijfolie en citroenzestes . De koolrabi inpakken in zilverfolie en poffen in de oven gedurende 30 min op 180 °C . De koolrabi dunsnijden en uitsteken . mayonaise mengen met de fijngesneden kervel . Kokosmelk opkoken met kerriepasta en afkruiden met peper en zout , voor gebruik doorzeven en opwerken met de kaviaar en kervel olie . Het bordje afwerken en genieten maar !!!