Recepten

  • Kabeljauw op z'n Vlaams "New style"

  • Gepekelde zalm 'mi-cuit', bloemkool, yoghurt en hummus

  • Gebraden rosbief met lentegroenten

  • Asperges met gerookte zalm, gepocheerd hoeve-ei en blanke botersaus met daslook

  • Pakketjes van kip, chorizo, Tallegio en courgette , salsa "romesco "

  • Gelakt varkensgebraad ' teriyaki ', groenten uit de wok met gember en jasmijnrijst

  • Harira Express

  • Tajine met gehaktballetjes van sardines

  • Marokkaanse pannenkoeken en brood

  • Marokkaanse pannekoeken van bladerdeeg oftewel Rghaïfs

  • Rijstsoep

  • Harcha (griesmeelkoek)

  • Lekker weg: Paddo-Cheesy Burger

  • Lekker weg: Struisvogelfilet met paloisesaus

  • Amandelkoekjes en pindakoekjes.

  • Varkenspakketje met peer en Chimay

  • Pastilla met kip, champignons en spinazie

  • Lamsschouder op een seffa van vermicelli

  • Kruidenbrood met gebakken ui en kip

  • Fruitsappen

  • In bier gemarineerde ribbetjes met salade van granen en shiitake

  • Donuts

  • Pannenkoekentaart met banaan en chocolade

  • Marokkaanse anijskoekjes

  • Haantjes gevuld met vermicelli van rijst

  • Sorbet van sinaasappel en wortel

  • Pastilla met lever en gehakt

  • gegrilde varkenskroon met quinoa

  • Pizza met spinazie

  • Tajine met vlees – Tfaya

  • m'hancha - Knapperig gebak met amandelen

  • Vissoep

  • Tajine met kip

  • Batbouts

  • Gerstensoep met garnalen

  • Broodpudding met rozijnen, noten en chocolade

  • Pizza calzone

  • Lamsbout

  • Fruittaart

  • Tajine Maqfoul

  • Pastilla (hartige taart) met vis

  • Toast met grotchampignon, verse tuinkruiden en Limburgse geitenkaas

  • Salade van groene boontjes, frisse kruiden en gerookte paling

  • Gebakken hoevekip, groene asperges en geroosterde aardappelen met rozemarijn

  • Tartaar van rund, salade van komkommer, gember en lente ui

  • Vichysoise van bloemkool, couscous van bloemkool en hand gepelde grijze garnaaltjes.

  • Warm amandelgebakje met aardbeien en limoen

  • Salade van asperges, tuinboontjes en gepekelde zalm

  • Zeeuwse kokkeltjes, tomaat, peterselie en bruscetta met tomatensalsa

  • Lenterolletjes met avocado, gamba en lente ui

  • Eendenborst, sinaas, gember en spitskool

  • Everzwijnragout, boschampignons en pommes dauphines

  • Gebakken zalm, bearnaise, en waterkerspuree

  • Hindegebraad, jonge wortel en specerijen

  • Varkensgebraad op grootmoeders wijze

  • Braadkip, geroosterde pastinaak en tijm

  • Zeebaarsfilet met Zeeuwse mosseltjes, zeekraal en venkel

  • Echte Amerikaanse burger

  • Gegrilde tonijnsteak

  • Souvlaki’s met Griekse salade

  • Lamskoteletjes, gegrilde courgette en salsa verde

  • Tagliata van rund met salade van waterkers, walnoten en parmezaan

  • Salade van quinoa en geroosterde kip

  • Salade van grijze Noordzeegarnalen en avocado

  • Fetuccini, salsa van tomaat en groene kruiden.

  • Salade van gemarineerde aardbei met rabarber en dragon cake van havermoutvlokken met rabarberconfituur

  • Arabische mezze

  • Aspergesoep

  • Gebraden parelhoenfilet & aardperen met olijven-basilicum

  • Gelakte everzwijnfilet met fijne spelt spaghetti-& Eekhoornbrood

  • Zwart gebakken zalm met citruslabne

  • Kwartel met gebakken bloedworst en Balsamico

  • Forel op Thaise wijze

  • Gebakken Lamsfilet, aubergine/tomatencompote

  • Gegrilde filet van ree met mirabellen, witlof en pompoen-crème, wild-jus met steranijs en sinas.

  • Gebakken eendenborst, rode kool met gedroogde vijgen en jonagold, kastanje puree, saus van rode wijn.

  • Zeebaars “ Sauce Vierge”, tomaten-couscous en courgette

  • Kalkoenlapjes met rozemarijn-krieltjes, groene salade van boontjes, waterkers, rucola en sjalotten-kappertjesdressing

  • Gebakken steak van struisvogel, gevulde portobello paddenstoel, saus van graanmosterd en whisky, rösti van aardappel

  • Kipspiesje met salsa van avocado

  • Tomaat mozzarella op een spiesje met bloedworst en Ardense ham

  • Kiwipakketjes met amaretti

  • Runds zesrib - paddenstoelen - gekonfijte aardappel - bieslook

  • Mosselen met gelakte erwten en broccoli

  • Runderrib - roodlof - radijs - shiso

  • Varkens Rib Roast met gevulde aardappel

  • Tapas

  • Zomerse salade met kip, curry en ingelegde rozijntjes

  • Dorade en Cote a l'os op de barbecue

  • Kreeft met doperwt, tuinboon en kokos

  • Groene asperges met waterkers en eidip

  • Tarwepasta met lamsgehakt, venkel en artisjok

  • Parelgortrisotto met paddenstoelen, zeekraal en geitenkaas

  • Salade van hoevekip, koolrabi en dragon

  • Agnus runderbavette met tomaten, rucola en krieltjes

  • Varkenswangen met preskop, radijs en mosterdmayo

  • Omelet met asperges, grijze garnalen en wilde daslook

  • Roerei met truffel, wilde paddenstoelen en briochebrood

  • Sint-Jakobsvruchten, bloemkool en postelein

  • Tiramisu

Cookies

We onderscheiden volgende types cookies, naargelang hun doeleinden:

  • Essentiële / strikt noodzakelijke cookies:

    Deze cookies zijn nodig voor het functioneren van de website en kunnen niet worden uitgeschakeld. Ze worden meestal geplaatst als reactie op jouw acties, zoals het instellen van privacyvoorkeuren, inloggen of het invullen van formulieren. Zonder deze cookies is een goede communicatie en navigatie niet mogelijk.
  • Niet-essentiële cookies:

    Deze cookies zijn op zich niet noodzakelijk om de website te laten functioneren, maar ze helpen ons wel een verbeterde en gepersonaliseerde website aan te bieden.
    Hieronder vallen:
    • » Functionele cookies:

      Deze cookies stellen de website in staat om verbeterde functionaliteit en personalisatie te bieden (bijvoorbeeld het beveiligen van formulieren met behulp van captcha's of het weergeven van externe video’s). Ze kunnen door ons of door externe partners ingesteld worden wiens diensten we hebben toegevoegd aan onze pagina's.
    • » Analytische cookies:

      Met deze cookies houden we websitebezoeken en verkeer bij, zodat we inzicht krijgen in hoe onze website presteert en waar we kunnen verbeteren. Ze helpen ons te zien welke pagina's populair zijn en hoe bezoekers zich door de website bewegen.

Wij gebruiken dus enerzijds onze eigen cookies en anderzijds cookies van zorgvuldig geselecteerde partners met wie we samenwerken.


Nog meer weten?

Kijk dan in onze uitgebreide Cookieverklaring » en ons Privacybeleid » .

We hebben je toestemming nodig om dit formulier te versturen.

We hebben je toestemming nodig.

Het vakje is alvast aangevinkt. Je hoeft enkel je voorkeuren opnieuw op te slaan.

Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te bewaren, statistieken te verzamelen en advertenties te personaliseren. Als je op de knop "Alles toelaten" klikt, geef je ons toestemming om alle cookietypes te gebruiken.

Wil je meer gedetailleerde informatie of je eigen voorkeur kunnen instellen, gebruik dan de knop "Aanpassen".
Cookie image